Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ποντιακά Κάλαντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Κατερίνης
17.12.12

Image

Η Νεολαία των Ποντιακών Σωματείων του νομού Πιερίας στηρίζει το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Χριστούγεννα, μέρες αγάπης και αλληλεγγύης!  Μέσα σε αυτό το πνεύμα, η Νεολαία των Ποντιακών Σωματείων του νομού Πιερίας θα κινηθεί και φέτος, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στις οικογένειες του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Γι' αυτό τον λόγο, την παραμονή των Χριστουγέννων, περισσότεροι από 20 λυράρηδες και μια χορωδία αποτελούμενη από 50 νέες και νέους, θα ψάλλουν τα κάλαντα στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης.

Μας περιμένουν όλες και όλους να ενισχύσουμε αυτή μας την προσπάθεια.
Αυτά τα Χριστούγεννα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, πρέπει να δείξουμε αγάπη προς το συνάνθρωπό μας και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, κόντρα στην οικονομική κρίση, που δυστυχώς έχει χτυπήσει τις πόρτες των οικογενειών μας!

Αυτή την κρίση θα την περάσουμε μαζί! Κανείς πλέον μόνος του!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστώ που με κάνατε να αισθάνομαι περήφανος συμμετέχοντας στην περιβαλλοντική δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος».

Σας ευχαριστώ που βγάλατε την Πιερία από τα στενά γεωγραφικά της όρια με όλες τις πρωτοβουλίες σας, σας ευχαριστώ που δώσατε απάντηση στον ωχαδερφισμό.

Η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ φτωχή για να αποδοθεί το μέγεθος της προσφοράς σας στον τόπο μας.

Γιώργος Μπέγκος

 
Studentsdesign