Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Το "εμείς" και το "εγώ"
19.12.12

Image

Αγαπητοί μου συμπολίτες :

Καιρό τώρα και σε ανύποπτο χρόνο σε κατ ιδίαν συζητήσεις μας στην « Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας»  μια μεγάλη αγωνία όλων μας όσων είχαμε η έχουμε κάποιον λίγο πιο ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα της ομάδας, τόσο για τον τρόπο λειτουργίας όσο και για τις επί μέρους δράσεις, ήταν και αυτό που σήμερα κάποιοι επαγγελματίες τις παραπληροφόρησης και της πολιτικής του τόπου μας φέρνουν στο προσκήνιο μέσα από παρασκηνιακές πρακτικές και δούρειους ίππους ...

Δυστυχώς όμως για αυτούς για ακόμα μία φορά είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε μακράν μπροστά τους ...

Αυτό το λέω με το χέρι στην καρδία χωρίς καμία έπαρση και κυρίως με ανιδιοτέλεια κάτι που φαντάζει ουτοπικό για όλους αυτούς που ευτυχώς είναι λίγοι και κυρίως ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ..

Δυστυχώς για εσάς ΕΜΕΙΣ στην ομάδα λειτουργούμε με τελείως διαφορετικά κριτήρια από ΕΣΑΣ ..

Γιατί το ΕΜΕΙΣ είναι πάνω από το ΕΓΩ του κάθε ενός από ΕΣΑΣ ..

Γιατί καταφέραμε μέσα από τις δράσεις μας να μετουσιώσουμε τα λόγια σε πράξεις κάτι που όλοι ΕΣΕΙΣ εκ του πρακτέου δεν έχετε καταφέρει ..

Γιατί ο κόσμος της ΠΙΕΡΙΑΣ μας και όχι μόνο μας εμπιστεύθηκε και αγκάλιασε αυτό που κάνουμε εδώ και ένα και πλέων χρόνο ..

Θα μπορούσα να σας γράφω μέχρι αύριο πάρα πολλά << γιατί >> δεν θα το κάνω όχι γιατί δεν μπορώ αλλά επειδή θεωρώ ότι δεν είναι παραγωγικό ..

Όταν μπορέσετε να ξεχωρίσετε το παραγωγικό από το ουτοπικό τότε σίγουρα θα αλλάξετε στρατόπεδο και θα έρθετε στο δικό μας στο ΕΜΕΙΣ ..

Και για να μιλήσω για την ταμπακιέρα και για αυτό που θέλετε να μας χρεώσετε ..

Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε όσο και αν αυτό σας πονάει εμείς θα μείνουμε έτσι ακριβώς όπως μας γνώρισε μας αγάπησε και μας εμπιστεύθηκε ο κόσμος ..

Και για να σας αποδείξω ότι έχουμε ακριβή συναίσθηση των ενεργειών σας αυτών σας παραθέτω την παρακάτω τοποθέτηση ενός εκ των μελών μας σχετικά με αυτό το θέμα :

Παιδιά τώρα που η ομάδα μας έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο και όχι μόνο θα δεχτούμε κάθε λογής επιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε έτοιμη να το αντιμετωπίσουμε .

Τώρα η ομάδα είναι σαν μία ωραία κοπέλα που έχει πάρει κάποιον πρόσφατο τίτλο σε κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς και θα βρεθούν πάρα πολλοί που θα απλώσουν το χέρι να τις πιάσουν τον (ποπό) για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι ..

Και ήμαστε έτοιμοι έχουμε βάλει τσίγκινα σωβρακάκια και σας περιμένουμε στη γωνία ..

Έχουμε πλέον ανίκητα όπλα στη φαρέτρα μας την Αγάπη την Εμπιστοσύνη και την Συμπαράσταση του απλού κόσμου ..

Όσο και αν αυτό σας πονάει δυστυχώς για εσάς όλα αυτά είναι μία πραγματικότητα που όσο πιο γρήγορα την αποδεχθείτε τόσο μικρότερη και ανώδυνη θα είναι για όλους σας ..

ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝΕΡΓΟΣ και κατά κάποιους (ΤΕΜΠΕΛΗΣ)
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
Πρώην Αυτοκινητιστής και πρώην Πρόεδρος του
Σωματείου Διεθνών Μεταφορών Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ακούγοντας σας σήμερα στο SKAI RADIO μέσω διαδικτύου ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα για το έργο σας.  Πόσο μάλιστα όταν επισκέφτηκα και την ιστοσελίδα σας, ομολογώ ότι κάνετε πού σοβαρή δουλεία στη περιοχή σας. Μπράβο σας σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Αν και η υπόθεση του Ολύμπου είναι υπόθεση όλων μας.
Κ.Γ. Λονδίνο
 
Studentsdesign