Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Κάλεσμα της ομάδας "Εξορύξεις χρυσού"
26.12.12

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες

Πριν λίγες μέρες, μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ «ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ».  Ακολούθησε συζήτηση για τις εξορύξεις χρυσού στη Χαλκιδική και σε άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας (Κιλκίς, Ροδόπη, Έβρος).

Επίσης, συζητήθηκε το αίτημα των μελών Ψωμόπουλου Διομήδη από τη Θεσσαλονίκη και Βατού Γιώργου από την Αθήνα για τη συγκρότηση μιας νέας ομάδας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, σε πανελλαδικό επίπεδο, σχετικά με τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις μεταλλείας χρυσού  και της πλήρους εκχώρησης δημόσιων υποδομών και φυσικών πόρων στο μεγάλο κεφάλαιο, στο όνομα στης δημιουργίας μιας επίπλαστης εικόνας «οικονομικής ανάκαμψης».

Στο τέλος της συζήτησης συστάθηκε η πρώτη συντονιστική επιτροπή, η οποία καλεί τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, τους πολίτες της Πιερίας και ολόκληρης της χώρας, να συμμετάσχουν στη νέα πρωτοβουλία.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συντονιστική επιτροπή της νέας ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας email, μέχρι και την 5η Ιανουαρίου 2012, στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Η πρώτη συνάντηση των μελών που θα συντονίσουν τις δράσεις της νέας ομάδας θα πραγματοποιηθεί την 9 Ιανουαρίου 2012, στις 19:00 στην Αίθουσα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής και των άλλων περιοχών της Β. Ελλάδας, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι, με τον τρόπο αυτό, υποστηρίζουμε το ευρύτερο δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παρότι δεν έχω το χρόνο να είμαι ενεργά μαζί σας να είστε σίγουροι ότι στηρίζω το έργο σας.
Οφείλω να σας συγχαρώ για όλα όσα κάνετε για αυτό το τόπο τόσο εσείς όσο και οι υποστηριχτές σας.
Πιστεύω ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά.
Και πάλι συγχαρητήρια
Με εκτίμηση
Χ.Σ.
Μηχ. Μηχανικός ΑΠΘ
 
Studentsdesign