Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Υπάρχει λύση;
02.01.13

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Χθες, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών της συντονιστικής επιτροπής «Υπερχρεωμένα νοικοκυριά» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Η νεοσύστατη ομάδα προχώρησε αμέσως στην πρώτη της δράση και προσκαλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας που επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με τις δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους προς τις τράπεζες, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με θέμα  την "πρακτική εφαρμογή του νόμου 3869/2010 για την ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων" με εισηγήτριες τις νομικούς Φωτεινή Μάρκου και Ζηνοβία Καδηγιαννάκη του Τμήματος  Νομικής Προστασίας  της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, ώρα 17:00 στην αίθουσα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στην οδό Φλέμινγκ (Καπνικός Σταθμός), δίπλα στο παρκινγκ των δικαστηρίων.Για να δεις που βρίσκεται ο χώρος της εκδήλωσης, κάνε κλικ εδώ: http://goo.gl/maps/sMX0X   

Στόχοι της πρωτοβουλίας είναι να ενημερωθούν οι πολίτες για

  • τις προϋποθέσεις ένταξης στο νόμο,
  • την εξαίρεση από την ρευστοποίηση της πρώτης κατοικίας,
  • τις προϋποθέσεις για την ρύθμιση αλλά και την απαλλαγή τους από τα χρέη,
  • για την έκβαση των υποθέσεων στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και στις δικαστικές αποφάσεις, όπως επίσης για
  • τον τρόπο αντιμετώπισης των υπερχρεωμένων καταναλωτών από τις εισπρακτικές εταιρείες!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλους, και πολύ περισσότερο σε όσους πρωτοστατούν σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας, σε όσους παραμερίζουν άλλες υποχρεώσεις και αγωνίζονται και διαμαρτύρονται για τα κακώς συμβαίνοντα του νομού μας. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σ΄αυτούς που μη αντέχοντας να δέχονται στωικά τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις των πολιτικών ηγετών του τόπου μας δημιούργησαν αυτήν την ομάδα στην Κατερίνη. Θα έχετε πάντα, το ελάχιστο, τη στήριξή μου για κάθε προσπάθεια που εκφράζει την ανησυχία και το ενδιαφέρον σας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Με εκτίμηση

Β.Ν.

 
Studentsdesign